info
Valmistaja
NUTRICULTURE

12,90 €

Helsinki
1 JÄLJELLÄ
Pori
NOUTO
Tampere
NOUTO
Turku
1 JÄLJELLÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

6,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

11,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

AirRAP on juuriston kasvua edistävä viljelyruukku, joka on tehty 100%:sesti kierrätetystä muovista.
Lisätietoja

Ruukku AirRAP 15L

AirRAP on juuriston kasvua edistävä viljelyruukku, joka on tehty 100%:sesti kierrätetystä HPDE-muovista ja on käytettävissä uudelleen ja uudelleen. Se soveltuu lähes kaikille kasveille, sekä kasvualustoille tavanomaiseen ruukkuviljelyyn ja myös vesiviljelyjärjestelmille, niin aktiivisille, kuin passiivisille.

AirRAP lisää merkittävästi juurten kasvua tavanomaiseen ruukkuun verrattuna, viljelit sitten mullassa, kookoksessa tai hydroponisesti. Se toimitetaan osissa ja sen kasaaminen vie vain muutamia sekunteja. Sadonkorjuun jälkeen ruukun voi jälleen purkaa osiin, pestä huolella, varastoida tai käyttää uudelleen.

AirRAP ruukun ilmareijät edistävät substraatin hapensaantia ja täten myös juurten kasvua ja kasvin kykyä ottaa ravinteita. Ruukun epätasainen pinta saa juuret kiertämään kohti ilmareikiä. Juuren ollessa kosketuksissa ilman kanssa se kuivuu ja tämä aktivoi juuren haarautumaan, sekä tuottamaan lisää juuria korjatakseen kuivumisen. Tätä kutsutaan ilmalatvoutumiseksi ja ennen pitkään tapahtumasarja täyttää ruukun hienosta hiusjuuristosta. Ravinteita ja vettä kuljettava hiusjuuristo lisääntyy, kasvaminen kiihtyy ja satoisuus parantuu. Ilmavuuden ansiosta ylikastelun vaarakin on saatu minimoitua. Ruukun pohja on suunniteltu niin, ettei se ota kiinni aluslautaseen, vaan väliin jää reilusti ilmatilaa. Pohjassa olevat ulokkeet kuitenkin mahdollistavat aluslautaselle valuneen kasteluveden imeytymisen kapillaarisesti takaisin substraattiin.

  • tilavuus: 15L
  • korkeus: 30cm
  • halkaisija: 25cm
  • sopiva aluslautanen: 35 cm pyöreä
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi