Tervehdys

DiatoShield 6kg

DiatoShield 6kg

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Lisää kuvia

DiatoShield 6kg
8,90 €

Saatavuus verkkokaupasta:

Availability: Tilapäisesti loppunut verkkokaupasta

Saatavuus myymälöistä:

Helsinki TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Turku TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Tampere TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Ympäristöystävällinen, sekä luonnollinen maanparannusaine, jota käytetään myös tuholaistorjunnassa.

Tuotekuvaus

Tiedot

Guard´n Aid DiatoShield 6kg

DiatoShield on rakeistettua (1-3mm) ja kalsinoitua piimaata. Diatomaceus Earth, eli piimaa sisältää 80-90% silikaa ja se on ympäristöystävällinen, sekä luonnollinen maanparannusaine, jota käytetään myös tuholaistorjunnassa.

Maanparannus:

  • Puutarhassa ja kasvipedeissä: 0,5-1,5kg/m2 maaperään sekoitettuna. Estää tiivistymistä, vähentää vedenpidätyskykyä ja lisää ilmavuutta.
  • Ruukkuviljelyssä: Sekoita maa-ainekseen suhteessa 5-10% tilavuudesta. Estää tiivistymistä, vähentää vedenpidätyskykyä ja lisää ilmavuutta.

Ruukkuviljelyssä:

  • Salaojitus: lisää 1-3cm kerros ruukun pohjalle. Estää tiivistysmistä, vähentää vaaraa liikakastelulle, sekä juuritaudeille.
  • Pinnalle: Lisää 1cm kerros ruukun pinnalle. Vähentää haihtumista, estää levien kasvun ja estää lentäviä hyönteisiä laskemasta muniaan.

Tuholaistorjunnassa:

  • Lisää ruukun pinnalle 1cm kerros Diatoshieldiä ja kastele vain pohjan kautta kapillaarisesti, pyri välttämään Diatoshieldin kastelemista. Tämä estää Harsosääskiä laskemasta muniaan maaperään ja myös jo olemassa olevia lähtemästä lentoon ja jatkamaan kiertoaan.