Tervehdys

FLO - 25 litraa

FLO - 25 litraa

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Lisää kuvia

FLO - 25 litraa
179,90 €

Saatavuus verkkokaupasta:

Availability: Tilapäisesti loppunut verkkokaupasta

Saatavuus myymälöistä:

Helsinki TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Turku TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Tampere TILAPÄISESTI LOPPUNUT

FLO - täydellinen superfood kasveillesi - lisää vain vettä!

Tuotekuvaus

Tiedot

FLO - 25 litraa

FLO on orgaanis-mineraalinen täyslannoite, todellista superfoodia vaativille puutarhureille ja elävien kasvualustojen ystäville sisäviljelyyn ja avomaalle. Se tarjoaa kaikki makro- ja mikroravinteet, mitä kasvit tarvitsevat elinkaarensa aikana. Se sisältää myös juuri-, kasvu-, ja kukinnankiihdyttäjiä, entsyymejä, humus- ja fulvohappoja, silikaattia, kalsium & magnesium boostereita, alfa-alfaa, merilevää, aminohappoja, 9 Endomykoritsaa, 7 Ektomykoritsaa, 2 Trichodermaa, hyödyllisiä mikro-organismeja (EM), sekä 14 erilaista bakteerikantaa. Täydellinen ja helppo sekoitus oman supermullan valmistamiseen - ei enää tarvetta muille ravinteille, tai pH-korjailulle. Sekoita FLO multaan ja kastele vain puhtaalla vedellä koko kaaren ajan! Se on paljon luvattu, mutta testaa ja ihastu.
 
  • NPK-Ca-Mgo 2-3-2-2-0.6
  • Orgaanisen aineen osuus: 60%
  • Tilavuus: 25L
  • Paino: 19kg

Annostus:

  • Siemenet, pistokkaat, nuoret taimet - 2dl per 15L maa-ainesta.
  • Vegetatiivinen, voimakkaan kasvun vaihe - 5dl per 15L maa-ainesta.
  • Generatiivinen, kukkivat ja hedelmien muodostuminen - 2L per 15L maa-ainesta, max. 4L per kasvi. Täytä 3/4 ruukun tilavuudesta tällä seoksella, istuta kasvuvaiheen käynyt taimi ja täytä loput kasvuvaiheen seoksella.

Saat loistavan maaperän aikaiseksi, kun käytät vain kevyesti esilannoitettuja multasekoituksia ja lisäät joukkoon kookoskuitua 1/3 suhteessa. Esim 2x50L BioBizz Light Mix ja 1x50L BioBizz Coco Mix, tai 2x50L Canna Terra Professional ja 1x 50L Canna Coco Professional+. Hyödylliset mikro-organismit rakastavat selluloosaa ja erityisesti kookoskuidun ligniiniä. FLO:n sisältämät entsyymit saavat kunnon herätyksen ja edesauttavat terveen ja vahvan juuriston muodostumisessa, kun sekoitat FLO:n maa-ainekseen pussissa, kastelet kevyesti ja jätät hautumaan n. 2 viikoksi ennen käyttöä.