Tervehdys

RAW Kalsium/ Magnesium 57g

RAW-Kalsium/Magnesium 57g

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Lisää kuvia

  • RAW-Kalsium/Magnesium 57g
  • RAW-Kalsium/Magnesium 57g annostusohje
RAW Kalsium/ Magnesium 57g
11,50 €

Saatavuus verkkokaupasta:

Availability: Tilapäisesti loppunut verkkokaupasta

Saatavuus myymälöistä:

Helsinki varastossa

Turku TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Tampere TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Kalsium ja magnesium ovat tärkeitä makro-elementtejä kasvin kemiassa. Kalsium on tärkeä elementti erityisesti solun fysiologiassa, kasvua kiihdyttävänä tekijänä. Magnesium taas aktivoi kasvissa erilaisia entsyymejä. Kalsium myös suojaa magnesiumin yliannostukselta.

Tuotekuvaus

Tiedot

RAW Kalsium/Magnesium

Kalsium ja magnesium ovat äärimmäisen tärkeitä makro-elementtejä kasvin kemiassa ja kalsiumin kulutus saattaa olla suurempi, mitä esimerkiksi fosforin. Kalsium on elintärkeä erityisesti solun fysiologiassa, missä kalsium-ionin liikkeet solulimassa näyttelevät merkittävää roolia erilaisille kasvua kiihdyttäville prosesseille. Magnesium taas aktivoi kasvissa erilaisia entsyymejä, jotka saattavat toimittaa tuhansia kemiallisia reaktioita sekunnissa. Kalsium myös suojaa magnesiumin yliannostukselta.

RAW Kalsium/Magnesium sisältää: Kalsium (Ca) 15%, Magnesium (Mg) 3%, Typpi (N) 9%

RAW-kuivaravinteet soveltuvat kaikille kuviteltavissa oleville kasvualustoille, ovat 100% vesiliukoisia, äärimmäisen riittoisia ja pitkään säilyviä erilliskomponentteja, jotka antavat hyvät mahdollisuudet muokata jo olemassa olevaan ravinnesarjaasi. Voit myös muodostaa erilliskomponenteistä täysin omaan käyttöösi soveltuvan ravinneseoksen.

Annostusohje:

  • 1/16 - 1/8 teelusikkaa (teelusikka 5ml) per 4l kasteluvettä. 57g pussista teet noin 800l liuosta.