Tervehdys

RAW-Silikaatti 227g

RAW-Silikaatti 227g

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Lisää kuvia

  • RAW-Silikaatti 227g
  • RAW-Silikaatti 227g annostusohje
RAW-Silikaatti 227g
33,90 €

Saatavuus verkkokaupasta:

Availability: Tilapäisesti loppunut verkkokaupasta

Saatavuus myymälöistä:

Helsinki varastossa

Turku TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Tampere 1 kpl jäljellä

RAW Silikaatti sisältää kaliumia ja silikonia, joista on suuri apu rakennettaessa vahvaa ja resistiivistä kasvisolukkoa. Vahva kasvisolukko johtaa mm. vahvoihin varsiin, jotka johtavat optimaalisiin asentoihin photosynteesin kannalta.

Tuotekuvaus

Tiedot

RAW Silikaatti

RAW Silikaatti sisältää suuret määrät kaliumia ja silikonia, joista on suuri apu rakennettaessa vahvaa ja resistiivistä kasvisolukkoa. Vahva kasvisolukko johtaa mm. vahvoihin varsiin, jotka johtavat optimaalisiin asentoihin photosynteesin kannalta. Raw Silikaatti vahvistaa sekä sisäisiä-, että ulkoisia solunseinämiä ja on samalla myrkytön tapa vahvistaa kasvia sieni-, ja homeinfektioita vastaan. Samoin se lisää kasvin sisäistä vedenkuljetuskykyä ja nostaa lämpöstressin sietoa.

RAW Silikaatti sisältää: Silikoonioksidi (SiO2, Diatomitestä) 45%

RAW-kuivaravinteet soveltuvat kaikille kuviteltavissa oleville kasvualustoille, ovat 100% vesiliukoisia, äärimmäisen riittoisia ja pitkään säilyviä erilliskomponentteja, jotka antavat hyvät mahdollisuudet muokata jo olemassa olevaan ravinnesarjaasi. Voit myös muodostaa erilliskomponenteistä täysin omaan käyttöösi soveltuvan ravinneseoksen.

Annostusohje:

  • 1/8 - 1/4 teelusikkaa (teelusikka 5ml) per 4l kasteluvettä. 227g pussista teet noin 3000l liuosta.