Tervehdys

Light House Clone

Light House Budget Clone

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Lisää kuvia

  • Light House Budget Clone
Light House Clone
95,00 €

Saatavuus verkkokaupasta:

Availability: Tilapäisesti loppunut verkkokaupasta

Saatavuus myymälöistä:

Helsinki TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Turku TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Tampere TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Kasvatusteltta 70x50x90cm. Light House Budjet Clone taimiteltta on näppärä ja käytännöllinen pienoiskasvihuone siemenkylvöille, pistotaimille ja taimikasvatukseen. Sen voi asettaa joko pystyyn tai vaakatasoon

Tuotekuvaus

Tiedot

Light House Clone - Taimiteltta

Mitat: 70x50x90cm

Light House Clone taimiteltta on näppärä ja käytännöllinen pienoiskasvihuone siemenkylvöille, pistotaimille ja taimikasvatukseen. Sen voi asettaa joko pystyyn tai vaakatasoon.

Light House kasviteltat ovat edullisemman hintaluokan putkirakenteisia kasvihuoneita viljeltäessä keinovalolla sisätiloissa. Joka kodin yksinkertainen vaihtoehto puutarhaharrastuksen ympärivuotiseen toteuttamiseen. Se on helppo kasata ja purkaa. Kehikko kasataan putkista, jotka liitetään yhteen muovisilla kulmapaloilla.

Telttakangas on sisäpuolelta heijastavaa UltraLux kalvoa. Kangas vedetään kasatun kehikon ympärille ja suljetaan vetoketjuilla.

Ilmankiertoa varten kaapissa on ilmastointiaukot ala- ja yläosissa. Johdoille on oma ulostulo. Kattoon on valmiiksi asennettu ripustukset ilmastoinnille sekä valaisimelle.

 

Toimitetaan purettuna, sisältää kokoomisohjeen.

Light House taimiteltta