Tervehdys

Canna AkTRIvator 10g

Canna AkTRIvator 10g

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Lisää kuvia

  • Canna AkTRIvator 10g
Canna AkTRIvator 10g
22,00 €

Saatavuus verkkokaupasta:

Availability: Tilapäisesti loppunut verkkokaupasta

Saatavuus myymälöistä:

Helsinki TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Turku TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Tampere TILAPÄISESTI LOPPUNUT

AkTRIvator on vesiliukoista pulveria, joka vaikuttaa juurten kasvuun nuorilla kasveilla, taimilla ja pistokkailla. Se tasapainotta mikro-organismien ja maa-organismien välistä suhdetta tukahduttamalla mikro-organismeja. Voidaan käyttää kaikilla viljelytekniikoilla.

Tuotekuvaus

Tiedot

Canna AkTRIvator

Luonnollinen maaperä sisältää tuhansia erilaisia variaatioita homesienistä. Näistä yhden (Trichoderma Harzianum) on tieteellisesti todistettu tehostavan ja lisäävän vastustuskykyä juuritilassa sekä tuottavan kitiiniä kasville. Lisäksi se tehostaa entsyymien ja hormoonien toimintaa. Tämän ansiosta kasvi pystyy muodostamaan elinvoimaiset ja tiheämmät juuret, joiden ansiosta kasvi menestyy paremmin.

AkTRIvator sekoitettuna maa-aineksen kanssa tarjoaa tasapainoisen kasvun homesienelle. Tämän seurauksena epätoivottavavien homesienten määrä jää pienemmäksi.

Näkyvinä tuloksina on kasvin elinvoimaisuus ja vahva juuristo. Tuote on vesiliukoista pulveria, joka vaikuttaa juurten kasvuun nuorilla kasveilla, taimilla ja pistokkailla. Se tasapainotta mikro-organismien ja maa-organismien välistä suhdetta tukahduttamalla mikro-organismeja. Voidaan käyttää kaikilla viljelytekniikoilla.

Käyttöohje:

  • Annostus: 1g litraan vettä riittää noin 30:lle kasville.
  • Käytä kylvön, istutuksen, pistokkaiden ottamisen tai ruukkujen vaihdon yhteydessä.
  • Pese kädet käytön jälkeen