Tervehdys

Microbelife RootDip & Foliar spray 946ml

Microbelife RootDip & Foliar spray 946ml

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

Lisää kuvia

Microbelife RootDip & Foliar spray 946ml
36,00 €

Saatavuus verkkokaupasta:

Availability: Tilapäisesti loppunut verkkokaupasta

Saatavuus myymälöistä:

Helsinki TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Turku TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Tampere TILAPÄISESTI LOPPUNUT

Mikrobivalmiste, joka vähentää taimien shokkia ja takaa luonnolliset olosuhteet juurtumiselle.

Tuotekuvaus

Tiedot

RootDip & Foliar Spray 946ml

Luonnollinen, hyvälaatuinen maaperä sisältää tuhansia erilaisia variaatioita homesienistä ja bakteereista. RootDip & Foliat spray on kehitetty lehtiruokintaan ja juurrutus/idätys-substraattien sekä juurien liotukseen. Se vähentää pistokkaiden ja uudelleen ruukutettujen istutusshokkia ja varmistaa suotuisat olosuhteet tarjoamalla runsaan mikrobikannan heti alusta alkaen. Kompostoidusta humuksesta johdettu humushappo edesauttaa veden ja ravinteiden liikettä kasvin solukossa.

Photosynteesibakteerit edistävät valon muunnosta kasvin käytettämäksi energiaksi ja kiinnittävät typpeä ja hiiltä lehvästön tasolla. Ne toimvat myös yhteistyössä juuriston kanssa orgaanisen ja ei-orgaanisen hiilen muunnossa kasvun edistämiseksi.

Heterotrofiset bakteerit kiihdyttävät ja palauttavat kasvin luonnollisia prosesseja juuristossa. Ne pilkkovat orgaanista ainesta, kasvijätettä ja myrkyllisiä kemikaaleja, kuten torjunta-aineita ja palauttavat käytettävät komponentit ravinnekiertoon.

Mykoritsa-sienijuuri parantaa maaperän kuohkeutta, sekä parantaa juuriston terveyttä, kokoa ja kykyä imeä ravinteita maaperästä.

Kasvibasillit jotka esiintyvät yleensä itiömuodossa, ovat tunnetuimpia maa-aineksen parantajia puutarhasektorilla. Ne muodostavat maaperässä auksiineja, hormoneja sekä muita yhdisteitä, jotka tutkitusti parantavat kasvin elinvoimaisuutta ja vastustuskykyä. Ne myös pilkkovat orgaanista ainesta ja muuntavat sen kasvin käytettävissä olevaan muotoon.

Toimii kaikkien ravinneohjelmien lisänä, niin sisällä kuin puutarhassakin.

Sisältää:

  • 3% Humuksesta johdettua humushappoa.
  • Bakteerit: Bacillus amyloliquefaciensis, Bacillus licheniformis, Bacillus megaterium, Bacillus subtilis
  • Photosynteesibakteerit: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum
  • Mykoritsa: Glomus aggregatum, Glomus etunicatum, Glomus intraradices, Glomus mosseae, Pisolithus tinctorius, Rhizopogon villosulus, Rhizopogon amylopogon, Rhizopogon fulvigleba, Rhizopogon luteolus, Scleroderma cepa, Scleroderma citrinum

Käyttöohje:

  • Voidaan käyttää kaikilla maaperillä ja viljelytekniikoilla. 100% vesiliukoista
  • Lehtisumutus: 30-60ml / 1l
  • Juurien huuhtelu / substraatin liotus: 30ml / 1l, vesi voidaan lisätä järjestelmään liotuksen jälkeen.
  • Yleisohje multaistuksiin: 20-30ml / 1l kastelun yhteydessä

Tuotteen valmistaja Ecological Laboratories on tutkinut ja valmistanut photosynteesiä edistäviä bakteereja jo vuodesta 1976.