Tervehdys

Toimitusehdot

Kirjautuminen:
Tunnusten luominen on vapaaehtoista. Tilaaminen on mahdollista myös puhelimitse tai sähköpostilla.
Tilauksen yhteydessä asiakkaan on toimitusta varten kerrottava toimitusosoite, maksajan nimi, sekä yhteystiedoksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen.

Rekisteröitynyt asiakas voi poistaa halutessaan käyttäjätilinsä kirjautumalla kauppaan ja valitsemalla vasemmasta valikosta "Poista käyttäjätili".

Tilaus:
Tilaus on sitova ennakkomaksun saavuttua yrityksemme tai Paytrail Oyj:n tilille. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että pavunvarsi.fi verkkokaupan sähköpostitse lähettämä ilmoitus asiakkaaksi kirjautumisesta ja tilauksen tilasta on saapunut. Kirjautunut asiakas voi itse tarkistaa tilauksensa tilanteen. Emme ota vastuuta puutteellisin tiedoin lähetetyistä tilauksista.

Verkkokaupassa ja myymälässä myynnissä olevat tuotteet ovat tarkoitettu vain Suomen lain sallimiin käyttötarkoituksiin. Muissa tapauksissa älä tilaa. Emme ota vastuuta väärinkäyttötapauksista.

Hinnat:
Mikäli jostain syystä verkkokaupassa kerrotut hinnat poikkeavat todellisesta, ilmoitetaan asiakkaalle todellinen hinta viimeistään vahvistuksen yhteydessä lähetettävässä hintaerittelyssä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus:
Pavunvarsi.fi toimittaa tilaukset Matkahuollon kautta ja alle 30kg toimitukset voi tilata myös Lähellä-pakettina lähimmälle Matkahuollon Pakettipisteelle. Yli 30kg painoiset tilaukset muutetaan automaattisesti bussipaketeiksi ja ohjataan toimitusosoitteen mukaan lähimpään Matkahuoltoon. Tilaus on noudettavissa asiakkaan Matkahuollon toimipisteestä 1 - 3 arkipäivän kuluessa maksusuorituksen saapumisesta yrityksemme tai Suomen Verkkomaksujen tilille. Tiedotamme erikseen yli viikon kestävistä toimitusajoista.

Toimituskulut:
Loppusummaan lisätään toimitusmaksua 8,90€ tilauksen ollessa alle 100€. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi! Kotiovelle tilattuihin lähetyksiin lisätään 4,50€ kotiinkuljetusmaksu. Painavan tuotteen lisä 2,90-4,50€ /kpl lisätään kaikkiin painaviin tuotteisiin (kasvualustat). Noutamattomasta tilauksesta veloitamme meille aiheutuneet kulut.

Maksu:
Maksu on suoritettavissa tilauksen yhteydessä avautuvan valikon mukaisilla valinnaisilla maksutavoilla: välitön maksu Paytrail Oyj:n kautta verkkopankkitunnuksilla tai PayPal- tililtä. Yrityksille myös tilisiirto.

Maksupalveluntarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Lasku ja osamaksu:

Collector

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector. Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 2000€ ostoissa. Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita jopa 36 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Joustoraha

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Reklamaatiot:
Asiakkaan tulee viiden arkipäivän sisällä tilauksen noutamisesta tehdä ilmoitus, mikäli tilauksen toimitusvaiheessa on tullut virheitä, tai tuote on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, tai on muuten viallinen. Pavunvarsi.fi käsittelee reklamaatiot tapauskohtaisesti ja asiakkaan kanssa sovitaan palautuksesta tai jälkitoimituksesta. Asiakkaan on säilytettävä kuitti todisteena maksusuorituksesta.

Kaupan peruutus ja tuotteen palautus:
Posti- ja nettimyynnissä asiakkaalla on oikeus purkaa kauppasopimus 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Kaupan peruutus voidaan suorittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakkaan tulee palauttaa tuote/tuotteet 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.
Kaupan peruutus ja tuotteen palautus edellyttää, että tuote on moitteettomassa kunnossa ja käyttämätön. Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Moitteettomalla kunnolla tarkoitetaan kaikkien tuotteen/tuotteiden mukana seuranneiden osien ja oheismateriaalin palauttamista alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksessa käytettävä pakkaus on oltava kuljetuksen kestävä, eikä palautus saa aiheuttaa tuotteen vahingoittumista tai vioittumista. Myöskään myyntipakkaukseen ei saa tehdä merkintöjä tai muuten vioittaa myyntipakkausta.

Reklamaatioissa palautus tapahtuu viemällä hyvin pakattu tuote lähimpään matkahuollon toimipisteeseen. Mikäli olet saanut paketin Matkahuollon Lähellä pakettina, voit tehdä palautuksen samaan paikkaan. Palautusta varten tarvitset Matkahuollon reklamaationumeron, jonka saat pyytämällä Pavunvarren asiakaspalvelusta.

Kaupan peruutuksessa palautus tapahtuu viemällä hyvin pakattu tuote matkahuollon toimipisteeseen. Lähettäjä on velvoitettu maksamaan palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Posti- tai bussiennakkopaketteja emme nouda.

Asiakkaan peruuttaessa kaupan ja palauttaessa tuotteen/tuotteet on asiakkaalla oikeus saada rahansa takaisin 30 päivän kuluessa ilmoittamalleen pankkitilille palautuksen vastaanottamisesta laskien.

Muuta:
Kuluttajalla on Kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet. Muilta kuin Kuluttajansuojalaissa säädettyjen oikeuksien osalta, pavunvarsi.fi pidättää oikeuden sopimuksen muuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaalta edellytetään ennen tilauspäätöksen tekoa tutustumaan kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin. Pavunvarsi.fi ei ota taloudellista vastuuta toimistusten myöhästymisistä tai virhetoimituksista, eikä koskaan ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista eikä tuotteiden väärinkäytöstä.

Tilaaminen posti- tai internetmyynnistä edellyttää aina täysi-ikäisyyttä. Jos olet alaikäinen, älä tilaa!

Lisätietoja:
Lisätietoja saat tarvittaessa puhelimitse numerosta 02-2519 780, sähköpostitse osoitteesta info@pavunvarsi.fi tai postitse osoitteella Finbeans Oy, Läntinen Pitkäkatu 23, 20100 Turku. Asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo asiakaskohtaisesti parhaan tietämyksensä mukaan.

Liikkeenharjoittaja: Finbeans Oy 2233893-4