Tervehdys

Pavunvarren yhteistyökumppanit esittelyssä:

 

Puutarhaliitto - Puutarha-alan keskusjärjestö

Puutarhaliiton tehtävänä on varmistaa kotimaiselle puutarhaelinkeinolle riittävät toimintaedellytykset sekä parantaa kansalaisten hyvinvointia puutarha- ja vihertuotannon keinoin. Pavunvarsi on mukana viemässä viestiä vuosittaisen ilmoitusmainonnan kautta Puutarhaliiton julkaisemassa Kotipuutarha-lehdessä.

http://www.puutarhaliitto.fi/

http://www.kotipuutarha.fi/

 

Zodiak / Minun nimeni on / Urbaaniluonto - kaupunkiviljelyaiheinen taideprojekti

Zodiak - Uuden tanssin keskuksen "Minun nimeni on" taideprojekti, mikä on Helsingin Kaarelan alueella toimiva hanke, joka tarjoaa paikallisesti helsinkiläisille maksutonta ja osallistavaa kulttuuritoimintaa työpajojen ja esitysten muodossa. "Minun nimeni on" projekti tekee yhteistyötä Helsingin Taiteilijaseuran (HTS) kanssa Urbaaniluonto-nimisen projektin merkeissä. Se yhdistää kaupunkiviljelyä, tanssia ja kuvataidetta. Urbaaniluonto-projekti tähtää yhteisöpuutarhojen perustamiseen Kannelmäen juna-aseman viereiselle Sitratorille kuin sen lähellä sijaistsevalle Antinniitylle. Projektissa esillä olevat kasvatusvälineet ja -tarvikkeet, valaisimineen ja ravinteineen, ovat Pavunvarren sponsoroimia.

http://minunnimeni.blogspot.fi/

http://www.zodiak.fi/

 

Wunderkinder - teatteriesitys

Pavunvarsi on mukana sponsoroimassa Johannes Ekholmin käsikirjoittamaa ja Anni Kleinin ohjaamaa teatteriesitystä Wunderkinder, joka on designkuvastoa ja työelämädiskurssia sekoittava esitys pyrkyryydestä, epätoivosta ja kapinasta. WunderKinder purkaa uusliberalistisen yhteiskunnan ekosysteemiä, jossa työtä ja vapaa-aikaa on mahdotonta erottaa toisistaan. Pavunvarsi on luovuttanut työryhmän käyttöön lavastuksissa esillä olevat kasvihuonevalaisimet ja ilmanvaihtojärjestelmän.

http://www.wunderkinder.biz/

 

Suomen toiseksi pisin hippi - radiokilpailu

Pavunvarsi järjesti yhdessä Radio Helsingissä pyörivän Hapan & Imelä ohjelman kanssa leikkimielisen kilpailun, jossa haettiin Suomen toiseksi pisintä hippiä. Alkukarsintojen jälkeen parhaiten suoriutuneet ja jatkoon päässeet saivat tilaisuuden olla mukana suorassa radiolähetyksessä haastateltavina. Kolmelle parhaalle jaettiin huikeat tuotepalkinnot, lohdutuspalkintoa unohtamatta.

https://www.radiohelsinki.fi/artikkeli/11518/?Hapan+%26+Imel%C3%A4+-ohjelmassa+etsit%C3%A4%C3%A4n+Suomen+toiseksi+pisint%C3%A4+hippi%C3%A4+2016

 

Kaita Polku Productions - levy-yhtiö

Yrityksemme sivuhaara taiteiden luomiseen, rahoittamiseen ja toteuttamiseen. Levy-yhtiömme on julkaissut neljä albumia. Julkaisujen jakelusta vastaa Supersounds Music. Mainittavia artisteja Kalle Kinos (ent. Idänihme) ja OPP (Oman Pihan Porukka).

http://www.kaitapolku.fi/

https://fi-fi.facebook.com/Kaita-Polku-Productions-120169738069926/

kaitapolku

 

Hyvää morjensta Tampereelta! - hyväntekeväisyyslevy

Hyvää morjensta Tampereelta on Pavunvarren omistaman pienen levy-yhtiön hyväntekeväisyyslevy, jonka tuotot ohjattiin Kiva-organisaation kautta mikrolainoina kehittyvien maiden pienyrittäjille. Loppuvuodesta 2014, kun kaikki mikrolainat oli maksettu takaisin, hyväntekeväisyyspotti käytettiin uudelleen Tampereella. Näin voitiin samalla rahalla tukea paikallistaloutta kehittyvissä maissa ja tehdä hyväntekeväisyyttä myös kotikaupungissamme!

http://www.morjensta.fi/

Morjensta!

 

Chlitunari - blogi

Pavunvarren kanssa yhteistyötä tekevä ja tuotteitamme esittelevä chiliaiheinen blogi.

http://www.chilitunari.blogspot.fi/