info
Valmistaja
BIOBIZZ

17,50 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
MYYMÄLÄSSÄ
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Biobizz Coco-Mix on kookospähkinän kuoresta valmistettu puhdas orgaaninen kasvualusta.

Lisätietoja

Biobizz Coco-Mix 50l tuore kookoskuitu

Biobizz® Coco-Mix™ on 100% luonnonmukaista kookoskuitua. Se on tehty kookosteollisuuden ylijäämämateriaalista ja todistanut paikkansa loistavana kasvualustana kaikenlaisille kasveille. Kuitua ensin kompostoidaan aikansa, että se pehmenee. Tämän jälkeen se pestään, kuivataan ja pilkotaan. Tuloksena on erittäin kevyttä ja ilmavaa Coco-Mixiä alhaisella EC-arvolla ja optimaalisella pH-arvolla.

Coco·Mix™ toimii erittäin hyvin ruukkuviljelyssä ja kaikenlaisissa vesiviljelyjärjestelmissä - täytä vain verkkoruukut Coco-Mixillä! Se on yhteensopiva kaikkien ravinnesarjojen kanssa ja sillä voidaan virkistää All Mixiä tai muita turvesekoituksia ja tuoda niihin lisää ilmavuutta. Kokeile yhdessä Biobizzin muiden tuotteiden kuten Root Juicen, Top Maxin sekä Bio Heavenin kanssa ja huomaa parannukset puutarhassasi!

  • EC: 0.2
  • pH: 6.8

OMRI-sertifikoitu, soveltuu luomutuotantoon.

Huom! Käytettessä Biobizz:n ravinnesarjaa Coco-mixin kanssa, on joukkoon syytä lisätä myös Biobizz Activera, joka sisältää tarvittavat entsyymit ravinteiden pilkkoutumista ja imeytymistä varten.

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi