Tervehdys

Yritysesittely

Omavarainen hyötykasviviljely kasvattaa suosiotaan ja monesti kuulee puhuttavan myös urbaanista viljelystä, mikä voi tapahtua vaikka kaupunkiasunnon parvekkeella, kukkapenkissä tai olohuoneessa.

Myymämme tuotteet ovat tarkoitettu kaikille puutarhaharrastajille, mutta pääpainomme on omavaraisessa hyötykasviviljelyssä, jota on mahdollista toteuttaa myymillä tuotteillamme ympäri vuoden.

Ihmisten kiinnostus puutarhanhoitoon ja luomutuotteisiin on lisääntynyt. Moni pitää tärkeänä, että tuote on tuotettu puhtain, luonnonmukaisin raaka-ainein lähellä, miksei omassa kodissa. Olemme ottaneet huomioon ihmisten kiinnostuksen luomuviljelyyn ja tuotteistamme löytyykin kattava valikoima luomulannotteita, -ravinteita ja -kasvualustoja.

Kasvualustat

Jokaisen hyötykasviviljejän pitää aloittaa siementen idättämisellä tai taimien kasvattamisella, olipa viljelmä sitten sisätiloissa, ulkona puutarhassa tai kasvimaalla. Tätä varten valikoimastamme löytyvät kaikki tarvitsemasi taimivalaisimista ja taimikuvuista lämmitysmattoihin ja siemenmultaan. Kevään ja kesän jälkeen taimivalo onkin hyvä lisävalo huonekasveille pimeneviin syysiltoihin tai talvisen sisätiloissa tapahtuvan kasviharrastelun avuksi. Mikäli jälkimmäinen vaihtoehto on juttusi, niin erilaisia kasvivalaisimia löytyy runsas valikoima.

Vesiviljelyjärjestelmät ja niihin sopivat ravinteet mahdollistavat viljelyn ilman multaa. Se on tehokas tapa kasvattaa sisätiloissa keinovalossa ja hyvä vaihtoehto kasvien ympärivuotiseen kasvattamiseen. Vesiviljely sopii myös allergikoille. Kasvualustoista löydät multien lisäksi vesiviljelyyn soveltuvaa hydrosoraa, kookoskuitua ja kivivillaa.

Pavunvarren nettikaupan lisäksi meillä on myymälät Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tampereen keskustassa kaupunkilaista palvelee myös Pavunverso City Shop. Myymälöissä tapaat ammattitaitoisen ja asiantuntevan henkilökunnan, joka on valmiina vastaamaan kysymyksiin. Tervetuloa!

Maaahantuojana tarjoamme kaikki tuotteemme myös jälleenmyytiin suoratoimituksena varastostamme ja isommat erät valmistajalta. Teemme myös franschising-sopimuksia, kysy lisätietoja.

Myyntitiski

Pavunvarsi Tampereen myymälä (karttalinkki)
Kuokkamaantie 4 A
33800 Tampere
puh: 050 550 1698

Pavunverso City Shop (karttalinkki)
Tuomiokirkonkatu 21
33100 Tampere
puh: 044 240 4574

Pavunvarsi Turun myymälä (karttalinkki)
Läntinen Pitkäkatu 23
20100 Turku
puh: 02 2519 780

Pavunvarsi Helsingin myymälä (karttalinkki)
Hämeentie 153 C (käynti Kaanaankadun puolelta)
00560 Helsinki
puh: 050 331 5066