Yritysesittely

Omavarainen hyötykasviviljely kasvattaa suosiotaan ja monesti kuulee puhuttavan myös urbaanista viljelystä, mikä voi tapahtua vaikka kaupunkiasunnon parvekkeella, kukkapenkissä tai olohuoneessa.

Myymämme tuotteet on tarkoitettu kaikille puutarhaharrastajille, mutta pääpainomme löytyy omavaraisesta hyötykasviviljelystä, jota on mahdollista toteuttaa myymillämme tuotteilla ympäri vuoden.

Ihmisten kiinnostus puutarhanhoitoon ja luomutuotteisiin on lisääntynyt. Moni pitää tärkeänä, että tuote on tuotettu puhtain, luonnonmukaisin raaka-ainein lähellä - miksei omassa kodissa. Olemme ottaneet huomioon ihmisten kiinnostuksen luomuviljelyyn ja tuotteistamme löytyykin kattava valikoima luomulannotteita, -ravinteita ja -kasvualustoja.

Kasvualustat

Jokaisen hyötykasviviljelijän pitää aloittaa siementen idättämisellä tai taimien kasvattamisella - olipa viljelmä sitten sisätiloissa, ulkona puutarhassa tai kasvimaalla. Tätä varten valikoimastamme löytyvät kaikki tarvitsemasi taimivalaisimista ja taimikuvuista lämmitysmattoihin ja siemenmultaan. Kevään ja kesän jälkeen taimivalo on hyvä lisävalo huonekasveille pimeneviin syysiltoihin tai talvisen sisätiloissa tapahtuvan kasviharrastelun avuksi. Mikäli jälkimmäinen vaihtoehto on juttusi, niin erilaisia kasvivalaisimia löytyy runsas valikoima.

Vesiviljelyjärjestelmät ja niihin sopivat ravinteet mahdollistavat viljelyn ilman multaa. Se on tehokas tapa kasvattaa sisätiloissa keinovalossa ja hyvä vaihtoehto kasvien ympärivuotiseen kasvattamiseen. Vesiviljely sopii myös allergikoille. Kasvualustoista löydät multien lisäksi vesiviljelyyn soveltuvaa hydrosoraa, kookoskuitua ja kivivillaa.

Verkkokaupan lisäksi Pavunvarrella on myymälät Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Tarkemmat tiedot löydät yhteystiedoistamme. Myymälöissämme palvelee ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta, joka on aina valmiina vastaamaan kysymyksiin. Tervetuloa!

Myyntitiski

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi