TOIMITUSEHDOT

Kirjautuminen:
Tunnusten luominen on vapaaehtoista. Tilaaminen on mahdollista myös puhelimitse tai sähköpostilla.
Tilauksen yhteydessä asiakkaan on toimitusta varten kerrottava toimitusosoite, maksajan nimi, sekä yhteystiedoksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen.

Rekisteröitynyt asiakas voi halutessaan poistaa käyttäjätilinsä lähettäen sähköpostilla pyynnön tilin poistamisesta verkkokaupan asiakaspalveluun.

Tilaus:
Tilaus on sitova ennakkomaksun saavuttua yrityksemme tai Paytrail Oyj:n tilille. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että pavunvarsi.fi verkkokaupan sähköpostitse lähettämä ilmoitus asiakkaaksi kirjautumisesta ja tilauksen tilasta on saapunut. Kirjautunut asiakas voi itse tarkistaa tilauksensa tilanteen. Emme ota vastuuta puutteellisin tiedoin lähetetyistä tilauksista.

Verkkokaupassa ja myymälässä myynnissä olevat tuotteet ovat tarkoitettu vain Suomen lain sallimiin käyttötarkoituksiin. Muissa tapauksissa älä tilaa. Emme ota vastuuta väärinkäyttötapauksista.

Hinnat:
Mikäli jostain syystä verkkokaupassa kerrotut hinnat poikkeavat todellisesta, ilmoitetaan asiakkaalle todellinen hinta viimeistään vahvistuksen yhteydessä lähetettävässä hintaerittelyssä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus:
Pavunvarsi.fi toimittaa tilaukset Matkahuollon kautta ja alle 30kg toimitukset voi tilata myös Lähellä-pakettina lähimmälle Matkahuollon Pakettipisteelle. Yli 30kg painoiset tilaukset muutetaan automaattisesti bussipaketeiksi ja ohjataan toimitusosoitteen mukaan lähimpään Matkahuoltoon. Tilaus on noudettavissa asiakkaan Matkahuollon toimipisteestä 1 - 3 arkipäivän kuluessa maksusuorituksen saapumisesta yrityksemme tai Paytrail Oyj:n tilille. Tiedotamme erikseen yli viikon kestävistä toimitusajoista.

Nouto:
Paketin voi tilata myös noudettavaksi myymälästä. Tilaus käsitellään heti, kun maksusuoritus on saapunut yrityksemme tai Paytrail Oyj:n tilille. Asiakkaalle lähetetään sähköpostilla ilmoitus, kun tilaus on noudettavissa. Noutotilaus luovutetaan vain tilaajalle. Noudettaessa tulee todistaa henkilöllisyys voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.

Toimituskulut:
Loppusummaan lisätään toimitusmaksua 4,90€ tilauksen ollessa alle 100€. Kotiovelle tilatun lähetyksen toimitusmaksu on 9,40€. Yli 100€ tilaukset toimitamme veloituksetta! Noutamattomasta tilauksesta veloitamme meille aiheutuneet kulut.

Maksu:
Maksu on suoritettavissa tilauksen yhteydessä avautuvan valikon mukaisilla valinnaisilla maksutavoilla: välitön maksu Paytrail Oyj:n kautta verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai PayPal-maksuna. Lisäksi Collector ja Joustoraha laskutuspalvelut osamaksuvaihtoehdolla. Laskutuspalvelut eivät ole käytettävissä noutotilauksissa. Yrityksille myös tilisiirto.

Maksupalveluntarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Lasku ja osamaksu:

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne. Nouto myymälästä ei ole tällöin mahdollista.

Collector:
Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa
Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.
Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle
Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset:
Pavunvarsi.fi  verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa.

Luottoehdot:
Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Joustoraha:
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Reklamaatiot:
Asiakkaan tulee viiden arkipäivän sisällä tilauksen noutamisesta tehdä ilmoitus, mikäli tilauksen toimitusvaiheessa on tullut virheitä, tai tuote on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, tai on muuten viallinen. Pavunvarsi.fi käsittelee reklamaatiot tapauskohtaisesti ja asiakkaan kanssa sovitaan palautuksesta tai jälkitoimituksesta. Asiakkaan on säilytettävä kuitti todisteena maksusuorituksesta.

Kaupan peruutus ja tuotteen palautus:
Posti- ja nettimyynnissä asiakkaalla on oikeus purkaa kauppasopimus 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Kaupan peruutus voidaan suorittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakkaan tulee palauttaa tuote/tuotteet 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.
Kaupan peruutus ja tuotteen palautus edellyttää, että tuote on moitteettomassa kunnossa ja käyttämätön. Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Moitteettomalla kunnolla tarkoitetaan kaikkien tuotteen/tuotteiden mukana seuranneiden osien ja oheismateriaalin palauttamista alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksessa käytettävä pakkaus on oltava kuljetuksen kestävä, eikä palautus saa aiheuttaa tuotteen vahingoittumista tai vioittumista. Myöskään myyntipakkaukseen ei saa tehdä merkintöjä tai muuten vioittaa myyntipakkausta.

Reklamaatioissa palautus tapahtuu viemällä hyvin pakattu tuote lähimpään matkahuollon toimipisteeseen. Mikäli olet saanut paketin Matkahuollon Lähellä pakettina, voit tehdä palautuksen samaan paikkaan. Palautusta varten tarvitset Matkahuollon reklamaationumeron, jonka saat pyytämällä Pavunvarren asiakaspalvelusta.

Kaupan peruutuksessa palautus tapahtuu viemällä hyvin pakattu tuote matkahuollon toimipisteeseen. Lähettäjä on velvoitettu maksamaan palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Posti- tai bussiennakkopaketteja emme nouda.

Asiakkaan peruuttaessa kaupan ja palauttaessa tuotteen/tuotteet on asiakkaalla oikeus saada rahansa takaisin 30 päivän kuluessa ilmoittamalleen pankkitilille palautuksen vastaanottamisesta laskien.

Muuta:
Kuluttajalla on Kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet. Muilta kuin Kuluttajansuojalaissa säädettyjen oikeuksien osalta, pavunvarsi.fi pidättää oikeuden sopimuksen muuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaalta edellytetään ennen tilauspäätöksen tekoa tutustumaan kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin. Pavunvarsi.fi ei ota taloudellista vastuuta toimistusten myöhästymisistä tai virhetoimituksista, eikä koskaan ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista eikä tuotteiden väärinkäytöstä.

Tilaaminen posti- tai internetmyynnistä edellyttää aina täysi-ikäisyyttä. Jos olet alaikäinen, älä tilaa!

Lisätietoja:
Lisätietoja saat tarvittaessa puhelimitse numerosta 02-2519 780, sähköpostitse osoitteesta info@pavunvarsi.fi tai postitse osoitteella Finbeans Oy, Pitkämäenkatu 4, 20250 Turku. Asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo asiakaskohtaisesti parhaan tietämyksensä mukaan.

Liikkeenharjoittaja: Finbeans Oy 2233893-4

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi