TOIMITUSEHDOT

Kirjautuminen:
Tunnusten luominen on vapaaehtoista. Tilaaminen on mahdollista myös puhelimitse tai sähköpostilla.
Tilauksen yhteydessä asiakkaan on toimitusta varten kerrottava toimitusosoite, maksajan nimi, sekä yhteystiedoksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen.

Rekisteröitynyt asiakas voi halutessaan poistaa käyttäjätilinsä lähettäen sähköpostilla pyynnön tilin poistamisesta verkkokaupan asiakaspalveluun.

Tilaus:
Tilaus on sitova ennakkomaksun saavuttua yrityksemme tai Paytrail Oyj:n tilille. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että pavunvarsi.fi verkkokaupan sähköpostitse lähettämä ilmoitus asiakkaaksi kirjautumisesta ja tilauksen tilasta on saapunut. Kirjautunut asiakas voi itse tarkistaa tilauksensa tilanteen. Emme ota vastuuta puutteellisin tiedoin lähetetyistä tilauksista.

Verkkokaupassa ja myymälässä myynnissä olevat tuotteet ovat tarkoitettu vain Suomen lain sallimiin käyttötarkoituksiin. Muissa tapauksissa älä tilaa. Emme ota vastuuta väärinkäyttötapauksista.

Hinnat:
Mikäli jostain syystä verkkokaupassa kerrotut hinnat poikkeavat todellisesta, ilmoitetaan asiakkaalle todellinen hinta viimeistään vahvistuksen yhteydessä lähetettävässä hintaerittelyssä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus:
Pavunvarsi.fi toimittaa tilaukset Matkahuollon kautta Lähellä-pakettina sekä kotiovelle kuljetettuna. Lähellä-pakettien noutopaikkoja ovat mm. monet R-Kioskit ja marketit sekä näiden yhteydessä olevat Matkahuollon pakettiautomaatit. Tilaus on noudettavissa asiakkaan valitsemasta toimipisteestä 1 - 3 arkipäivän kuluessa maksusuorituksen saapumisesta yrityksemme tai Paytrail Oyj:n tilille, kotiin kuljetettaessa Matkahuolto ottaa yhteyttä toimitusajan sopimiseksi. Tiedotamme erikseen yli viikon kestävistä toimitusajoista.

Pakettiautomaattiin on mahdollista tilata yhden paketin lähetyksiä, joiden maksimikoko on 70x55x40 cm - tästä syystä esim. useita multasäkkejä tai lähes minkä tahansa teltan sisältävän lähetyksen toimitus automaattiin ei onnistu. Mikäli lähetys ei mahdu pakettiautomaattiin toimitamme sen vastaanottajan osoitteen perusteella lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen.

Ulkoautomaattiin tilaaminen tapahtuu oman harkinnan varassa - mm. jäätymisestä kärsivien tuotteiden kohdalla tätä ei luonnollisesti suositella.

Nouto:
Paketin voi tilata myös noudettavaksi myymälästä. Tilaus käsitellään heti, kun maksusuoritus on saapunut yrityksemme tai Paytrail Oyj:n tilille. Asiakkaalle lähetetään sähköpostilla ilmoitus, kun tilaus on noudettavissa. Noutotilaus luovutetaan vain tilaajalle. Noudettaessa tulee todistaa henkilöllisyys voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.

Toimituskulut:
Loppusummaan lisätään toimitusmaksua 7,90€ tilauksen ollessa alle 100€. Yli 100€ tilaukset toimitamme veloituksetta noudettavaksi lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen Lähellä-pakettina. Kotiovelle tilatun lähetyksen toimitusmaksu on 14,90€ tilauksen loppusummasta riippumatta. Noutamattomasta tilauksesta veloitamme meille aiheutuneet kulut.

Maksu:
Maksu on suoritettavissa tilauksen yhteydessä avautuvan valikon mukaisilla valinnaisilla maksutavoilla: välitön verkkopankkimaksu Paytrail Oyj:n kautta verkkopankkitunnuksilla sekä mobiilimaksu (MobilePay, Pivo, Siirto.) ja luottokorttimaksu (Visa, Mastercard). Lisäksi OP-Lasku ja Walley laskutuspalvelut osamaksuvaihtoehdolla ja omenaväelle Apple Pay. Laskutuspalvelut eivät ole käytettävissä noutotilauksissa. Yrityksille myös tilisiirto.

Maksupalveluntarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Lasku ja osamaksu:
Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne. Nouto myymälästä ei ole tällöin mahdollista.

Walley lasku ja tililuotto:
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Ehdot ja SECCI

OP Lasku: 
Tuotetiedot ja hinnasto

Alisa Yrityslasku
Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Reklamaatiot:
Asiakkaan tulee viiden arkipäivän sisällä tilauksen noutamisesta tehdä ilmoitus, mikäli tilauksen toimitusvaiheessa on tullut virheitä, tai tuote on vaurioitunut toimituksen yhteydessä, tai on muuten viallinen. Pavunvarsi.fi käsittelee reklamaatiot tapauskohtaisesti ja asiakkaan kanssa sovitaan palautuksesta tai jälkitoimituksesta. Asiakkaan on säilytettävä kuitti todisteena maksusuorituksesta.

Kaupan peruutus ja tuotteen palautus:
Posti- ja nettimyynnissä asiakkaalla on oikeus purkaa kauppasopimus 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Kaupan peruutus voidaan suorittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakkaan tulee palauttaa tuote/tuotteet 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.
Kaupan peruutus ja tuotteen palautus edellyttää, että tuote on moitteettomassa kunnossa ja käyttämätön. Ale-tuotetta tai käytettyä tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Moitteettomalla kunnolla tarkoitetaan kaikkien tuotteen/tuotteiden mukana seuranneiden osien ja oheismateriaalin palauttamista alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksessa käytettävä pakkaus on oltava kuljetuksen kestävä, eikä palautus saa aiheuttaa tuotteen vahingoittumista tai vioittumista. Myöskään myyntipakkaukseen ei saa tehdä merkintöjä tai muuten vioittaa myyntipakkausta.

Reklamaatioissa palautus tapahtuu viemällä hyvin pakattu tuote lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Mikäli olet saanut paketin Matkahuollon Lähellä pakettina, voit tehdä palautuksen samaan paikkaan. Palautusta varten tarvitset Matkahuollon reklamaationumeron, jonka saat pyytämällä Pavunvarren asiakaspalvelusta.

Kaupan peruutuksessa palautus tapahtuu viemällä hyvin pakattu tuote Matkahuollon toimipisteeseen. Lähettäjä on velvoitettu maksamaan palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Posti- tai bussiennakkopaketteja emme nouda.

Asiakkaan peruuttaessa kaupan ja palauttaessa tuotteen/tuotteet on asiakkaalla oikeus saada rahansa takaisin tilatessa käytetyllä maksutavalla 30 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta laskien. Alennettuja tuotteita tai käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Muuta:
Kuluttajalla on Kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet. Muilta kuin Kuluttajansuojalaissa säädettyjen oikeuksien osalta, pavunvarsi.fi pidättää oikeuden sopimuksen muuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaalta edellytetään ennen tilauspäätöksen tekoa tutustumaan kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin. Pavunvarsi.fi ei ota taloudellista vastuuta toimistusten myöhästymisistä tai virhetoimituksista, eikä koskaan ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista eikä tuotteiden väärinkäytöstä.

Tilaaminen posti- tai internetmyynnistä edellyttää aina täysi-ikäisyyttä. Jos olet alaikäinen, älä tilaa!

Lisätietoja:
Lisätietoja saat tarvittaessa puhelimitse numerosta 02-2519 780, sähköpostitse osoitteesta info@pavunvarsi.fi tai postitse osoitteella Finbeans Oy, Pitkämäenkatu 4, 20250 Turku. Asiakaspalvelumme auttaa ja neuvoo asiakaskohtaisesti parhaan tietämyksensä mukaan.

Liikkeenharjoittaja: Finbeans Oy 2233893-4

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi