info
Valmistaja
BIO NOVA

13,95 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
NOUTO
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Bio Nova Veganics-sarjan 100% vegaaninen, kasvimateriaaleista valmistettu PK-kukintaboosteri kaikille kasvualustoille

Lisätietoja

Bio Nova Veganics PK 3-5 250ml

Bio Nova Veganics PK 3-5 on 100% vegaaninen fosfori-kalium boosteri, jossa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia, vaan se on valmistetttu ainoastaan kasvimateriaaleista. Se on täydellinen kukintastimulaattori Bio Novan Veganics-sarjaan. Fosfori edesauttaa terveen ja runsaan juuriston muodostumisessa, sekä runsaassa kukinnassa. Kalium vahvistaa ja täyttää kukkien ja hedelmien solukkoa, tehden niistä isompia ja maukkaampia. Bio Nova on tuonut ensimmäisenä näihin kahteen elintärkeään elementtiin perustuvan kukintastimulaattorin 100% vegaanisessa muodossa, joten ne ovat heti kasvin käytettävissä, ilman raskametallijäämiä.

Veganics PK soveltuu käytettäväksi kaikkien Bio Nova-tuotteiden kanssa aero-, ja vesiviljelyssä, kookoksessä, mullassa sekä mullattomissa kasvualustoissa.

Annostus:

  • 4-12ml / 10l annostuksella generatiivisen vaiheen ensimmäisestä viikosta alkaen. Annostusta nostetaan hiljalleen kohti generatiivisen vaiheen loppua. Tarkista annostustaulukosta tarkemmat ohjeet.

Vegan PK 3-5 voidaan käyttää myös:

  • Annostele Veganics PK 0,15-0,25ml /1l vettä vegetatiivisen vaiheen toisella viikolla avittaaksesi nuoren juuriston kehitystä.
  • Veganics PK:ta voidaan käyttää lehtisumutuksena generatiiviseen vaiheeseen siirryttäessä. Viikko ennen siirtymistä sumuttelu 0,25ml/1l liuoksella ja viikko siirtymisen jälkeen 0,5ml /1l liuoksella.
  • Veganics PK voidaan lisätä myös Microlifestä valmistettuun kompostiteehen 1,5-2,5ml/1l annostuksella. Anna kuplia 24-36h ja käytä valmis liuos 6h kuluessa.

NPK 0-3-5

  • Fosfori 3,6%
  • Kalium 4,5%
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi