info
Valmistaja
BIOBIZZ

69,00 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
MYYMÄLÄSSÄ
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Microbes on yhdistelmä mikro-organismeja, hyödyllisiä homesieniä ja entsyymejä.
Lisätietoja

BioBizz Microbes on monipuolinen sekoitus mikro-organismeja, entsyymejä sekä hyödyllisiä homesieniä, jotka auttavat mm. siementen itämisessä ja alkutaipaleella, sekä generatiivisessa vaiheessa parantamalla ravinteiden kulkeutumista ja liukoisuutta. Tämä monipuolinen sekoitus herättää juuriston eloon lisäämällä sen pinta-alaa, joka taas vaikuttaa makro- ja mikroravinteiden parempaan imeytymiseen kaikissa kasvuvaiheissa. Mikro-organismit tuottavat myös kasvihormoneja, eli auksiineja, kuten Indoli-3-etikkahappoa (indole-3-acetic acid) ja gibberelliineja.

Bakteerit

Microbes sisältää 4 hyödyllisintä bakteerikantaa maanparannukseen. Nämä bakteerit vauhdittavat ravinteiden imeytymistä, hormonituotantoa, juurimassan kasvua, sekä mm. fosforin liukoisuutta. Tämä taas näkyy lisääntyneenä tuotantona ja sadon laadussa.

Entsyymit

Microbesin sisältämät entsyymit toimivat katalyyttinä luonnonmukaisten ravinteiden liukoisuudessa, luoden vapaita aminohappoja kasvualustaan ja näinollen lisäten aktiivisten mikro-organismien tehokkuutta. Nämä entsyymit "vapauttavat" ravinteiden proteiiniketjut, joka johtaa taas mikro-organismien voimakkaaseen lisääntymiseen ja ravinteiden liukoisuuden kasvuun elinvoimaisessa kasvuympäristössä-

Trikoderma

Trichoderma-suvun homesienet ovat luonnonmukaisen viljelijän parhaita kumppaneita kasvien elinvoiman ja tuottavuuden lisäämisessä. Homesienet toimivat symbioosissa kasvin kanssa ja tarjoavat suojaa haitallisia patogeenejä ja sienikasvustoja vastaan, samalla auttaen juuriston kasvussa, sekä veden ja ravinteiden hyödyntämisessä.

Tämä erittäin monipuolinen sekoitus kasvimaailman "hyviksiä" on helppokäyttöinen lisä puutarhurille, joka on kiinnostunut kasvualustansa elonkirjon lisäämisesta.

Annostus:

Kerran viikossa kasteluveden joukossa 0,2-0,4g per 1 litra.

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi