info
Valmistaja
CANNA

62,00 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
MYYMÄLÄSSÄ
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Bio Flores on 100% orgaaninen kasviravinne kukkiville ja hedelmiä sekä marjoja tuottaville kasveille. Täyttää kaikki luonnonmukaisen viljelyn vaatimukset.
Lisätietoja

Canna Bio Flores

Kasvin ravintotarpeet muuttuvat kukkimisvaiheen alettua. Bio Flores tarjoaa kasville tarvittavat alkuaineet ja bioaktiiviset ainesosat rehevään kukintaan aina maukkaiden hedelmien muodostumiseen asti. Lisäksi Bio Flores sisältää humalaa, joka puolestaan pitää sisällään lupuliinia, luparolia, lupulonia ja humulonia. Nämä antavat kasville lisää kukkimisvoimaa.

BioCanna tuotteet ovat kehitetty orgaanisen viljelyn vaatimukset huomioon ottaen ja perustuvat suoraan sekä epäsuoraan ravitsemiseen. Tämä tarkoittaa, että BioCanna tuotteet lisäävät juurten mikrokasvustoa ja auttavat kasvia ottamaan tarvittavat ainesosat ja suojaavat kasvin juuritilaa. BioCanna on ensimmäinen nestemäinen biologinen ravinne, jonka monimuotoisen valmistusprosessin tärkein vaihe on käyminen. Sen ansiosta BioCanna sisältää runsaasti bioaktiivisia ainesosia kuten hedelmähappoja sekä oligosakkariineja. Vuosien tutkimustyö mikro-organismien ja kasviperäisten aineiden parissa on tuottanut tulosta ja Canna on onnistunut saamaan aikaan 100% kontrolloitavissa olevan käymisprosessin. Tämä tekee mahdolliseksi tuotteiden tasalaatuisuuden. Jokainen tuotantoerä sisältää täysin saman mineraalien ja orgaanisten ainesosien suhteen.

BioCanna tuotteet ravinneliuoksessa ovat kasvin käytettävissä suuremmallakin pH arvon vaihtelulla, sillä ne sisältävät kasville hyödyllisiä hedelmähappoja. Hedelmähapot ovat orgaanisia happoja joiden ansiosta hedelmiin tulee miellyttävä maku. Hedelmähappojen määrä on valtava ja ne jakautuvat eri lokeroihin hiiliketjunsa pituuden mukaan. Lyhyet ketjut auttavat monimutkaisia kelaattimaisia ainesosia muuttumaan liikuttaja-aineiksi. Tämän ansiosta ravineet imeytyvät helposti ja nopeasti vaikkei pH-arvo olisikaan ihanteellinen. Esimerkkinä glukoosihappo, jolla on antibakteerinen vaikutus. Sitä on käytännöllisesti mahdoton valmistaa synteettisesti. Pitkät ketjut, kuten polyuroniidit sen sijaan lisäävät yhteyttämistä ja stimuloivat haitallisten aineiden eristystä kasvisoluista. BioCanna tuotteet sisältävät myös paljon hiilihydraatteja, Oligosakkariineja. Ne ovat luonnollisia hiiliyhdisteitä jotka säätelevät kasvua kaikilla kasveilla. Ne ovat löydetty useita vuosia sitten ja yhä niiden työskentelyyn liitettäviä toimintoja löydetään jatkuvasti lisää. Huolimatta niiden säätelevästä vaikutuksesta kasvaville ja kukkiville kasveille, oligosakkariinit lisäävät kasvin vastustuskykyä haitallisia homesieniä ja bakteereita vastaan. Oligosakkariinit aktivoivat luonnollisten antibioottien tuotannon, jolloin kasvi pystyy taistelemaan taudinaiheuttajia vastaan. Tämän lisäksi oligosakkariinit kiidyttävät kasvua, niin maanpinnan yläpuolella kuin juuritilassa.

BioCanna on 100% orgaaninen luonnontuotesarja, joka täyttää kaikki luonnonmukaisen viljelyn vaatimukset. Ravinnesarjan tuotteet ovat kasvipohjaisia, tutkittuja OMRI sertifikaatilla varustettuja lannoitteita, jotka eivät sisällä mitään eläinperäistä. Tämä tekee BioCanna tuotteista puhtaita ja terveydelle vaarattomia.

Käyttöohjeet:

  • Älä käytä pH- liuosta. Olemassa olevan pH-puskuroinnin ansiosta Bio Vega ja Bio Flores eivät tarvitse pH:n säätämistä. Ravinteiden hedelmähapot ovat luonnon kelaatteja, joten ravinteet ovat käsvin käytettävissä huolimatta suurestakin pH-arvon vaihtelusta.
  • Ravista hyvin ennen käyttöä.
  • Annostus: 20-40ml / 10l vettä, kasvuvaiheen mukaan.
  • Kastele ravinneliuoksella 1-3 kertaa viikossa.
  • Käytä valmis ravinneliuos mahdollisimman pian, kuitenkin kahden vuorokauden sisään.
  • BioCanna-tuotesarjaa voi käyttää myös tihku- ja automaattikastelussa, mutta putkiston huuhtelu vedellä on suositeltavaa annostelun jälkeen.

Luo oma annostelutaulukko (Avaa uuteen ikkunaan)

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi