info
Valmistaja
CANNA

19,50 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
NOUTO
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Kookospähkinän kuoresta valmistettu puhdas, luonnonmukainen ja monikäyttöinen kasvualusta.

Lisätietoja

Canna Coco Professional Plus 50l tuore kookoskuitu

Canna Coco Professional Plus on kasvualusta, joka tarjoaa puutarhurille ja kasveille monia vaihtoehtoja. Se sisältää 100%:sesti kookoshiutaleita, jotka tulevat Intiasta kookostuotannon sivutuotteena. Se on tarkoitettu erityisesti nopeaan kasvaville kasveille. Valmistusprosessi on tarkoin valvottua ja valmistaja takaa puhtaan laadun.

Canna Coco Professional Plus on puhdas orgaaninen tuote. Sen homogeeninen koostumus ja suuri määrä puskuriainesosia eliminoivat sivuvaikutuksia, joita kookoskuidussa viljeleminen saattaa aiheuttaa kasville. Cannan omaa laatuaan oleva tuotantoprosessi takaa, että tuote on täysin vapaa haitallisilta viruksilta ja kasvitaudeilta.
Canna Coco Professional Plus pitää sisällään monimutkaisen vesi/ ilma rakenteen joka tarjoaa ihanteelliset olosuhteet onnistuneeseen viljelykokemukseen. Lisäykseksi se sisältää erityistä hometta (Trichoderma), joka suojaa kasveja kasvitauteja vastaan.
Canna Coco Professional Plus kasvualusta voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. Käytön jälkeenkin se sopii vielä erinomaisesti maanparannusaineena mullan seassa.

Tämä on tunnettu Canna kookoskuitu, joka on ollut markkinoilla vuosia! Se on vuosien saatossa tehnyt tiensä kookosviljeliöiden puutarhoihin kaikkialla maailmassa ja nyt sitä saa meiltäkin.

Cannan laadukkaat tuotteet ja tiukka tuotevalvonta, laadun takaavin merkein, ylittävät helposti kaikki säädökset. Valmistaja pitää huolen, että tuote on puhdas myös rikkaruohoista. Tarkkailu ei rajoitu ainoastaan valmiiseen tuotteeseen, vaan seuraa mukana koko valmistusprosessin ajan, raakamateriaalista ja sen hankinnasta, aina pussittamiseen asti.

Cannan puskurointimenetelmä mahdollistaa kasvualustan valmistamisen "tietyn ikäiseksi". Tämä varmistaa tuotteelle stantardisoidun laadun ajasta toiseen.

Huolella valitut laadukkaat intialaiset kookospähkinät ovat alkulähteenä tälle tuotteelle. Materiaali ei pääse kosketuksiin ulkoilman kanssa enää missään tuotantovaiheessa ja siitä syystä valmis kasvualusta on puhdasta. Puhtaassa vedessä liottamisen ansiosta se ei sisällä myöskään suoloja. Kaikki tämä tekee siitä yhden tulevaisuuden parhaista vaihtoehdoista kasvualustaksi.

Canna Coco Professional Plus on esiliotettua. Tämä tarkoittaa, että tuote on käytettävissä suoraan pussista. Se ei tarvitse enää liottamista ennen siementen tai taimien istuttamista. Normaali kastelu riittää.

Tuotetiedot:

Canna Coco Professional Plus sisältää 45% puuselluloosaa, jonka ansiosta kasvualusta säilyttää fysikaaliset erityisominaisuudet pitkään. Veden ja ilman välinen prosentuaalinen suhde on 73% / 23%. Kuten tämä, myös huuhtelu ja puskurointi ovat valmistajan erityisiä menetelmiä luoda kookoskuitu vastaamaan nopeasti kasvavien kasvien tarpeita. Tämä on välttämätöntä tavoiteltaessa ihanteellisia olosuhteita kasvualustaa ajatellen. Näin kasville turvataan parhaat mahdolliset lähtökohdat, aina alusta, elinkaaren loppuun asti.

Käyttöohjeet:

Kastelu manuaalisesti:

  • Kastele päivittäin käyttäen kookosravinnetta.
  • Ruukkukoko kannattaa olla suhteellisen suuri riittävän kosteuden varmistamiseksi, ellei kastelua tehdä päivittäin.

Kastelu automaattisesti:

  • Syöttö 4-6 kertaa päivässä kookosravinteella

Käyttö:

  • Huolehdi, että ylimääräinen ravinnelious valuu pois ja mahdollisesti lisää joukkoon hydrosoraa. Sitä suositellaan myös kerros ruukun pohjalle salaojaksi, jolloin ilman ja kosteuden suhde säilyy hyvänä.
  • Muovinen pakkaus on 100% kierrätettävää.
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi