info
Valmistaja
BAYER GARDEN

18,90 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
MYYMÄLÄSSÄ
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Natria Fly spray on luonnonmukainen torjunta-aine ja tarkoitettu lentävien sekä ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa. Valmiste vaikuttaa välittömästi ja on kosketusvaikutteinen. Ei jätä jäämiä, sillä tuote hajoaa nopeasti käytön jälkeen.
Lisätietoja

Natria Fly Spray torjunta-aerosoli 400ml

Natria Fly spray on tarkoitettu lentävien ja ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa. Valmiste vaikuttaa välittömästi ja on kosketusvaikutteinen. Ei jätä jäämiä, sillä tuote hajoaa nopeasti käytön jälkeen. Tehoaine on luonnosta saatava pyretriini, jota saadaan krysanteemin kukista. Välitön vaikutus ilman jäämiä tai voimakasta hajua.

Sisältö:
Torjunta-aerosoli, pyretriini 8,0g/kg

Käyttöohje:

Lentävät hyönteiset:
suihkuta valmistetta ilmaan noin 3-4 sekunnin ajan, käsittely voidaan tarvittaessa toistaa 3 päivän kuluttua. Käsittelyjä ei voi toistaa useammin kuin 10 kertaa vuoden aikana.

Ryömivät hyönteiset:
suihkuta valmistetta hyönteisten olinpaikkoihin tai suoraan kohti noin 4-5 sekunnin ajan. Käsittely voidaan tarvittaessa toistaa 7 päivän kuluttua. Käsittelyä ei saa toistaa useammin kuin 5 kertaa vuoden aikana.

Turvallisuusohjeet:
Käytä biosideja turvallisesti. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Käyttökohteet:

  • kasvihuone
  • koti
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi