info
Valmistaja
TERRA AQUATICA (GHE)

16,50 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
NOUTO
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Pro Organic Bloom on 1-osainen, kaikille viljelytekniikoille soveltuva luonnonmukainen kasviravinne kukkiville kasveille ja hedelmien tuottoon.

Lisätietoja

Terra Aquatica Pro Organic Bloom 1L

Pro Organic Bloom on täysin luonnonmukainen, orgaaninen kasviravinne, joka tarjoaa kukkiville ja hedelmiä tai marjoja tuottaville kasveille kaikki tärkeät ravinteet, joiden suhde on tasapainotettu täydellisesti runsaan sadon saavuttamiseksi. Tämä ainutlaatuinen koostumus maksimoi kukkien, hedelmien ja siementen tuottoa, sekä tarjoaa sinulle suuremman, ravitsevamman ja maukkaamman sadon.

Pro Organic-sarja on suunniteltu täyttämään kaikkien kasvien tarpeet, kaikissa kasvuvaiheissa. Tuotteen koostumus on rakennettu ekologisille periaatteille, jotka suojelevat ympäristöä ja tarjoavat kasveille tasapainoista ravintoa.

Pro Organic-sarja parantaa aktiivisesti juuristoa ympäröivää maakerrosta mikrobeineen. Tämä prosessi muodostaa ravintoa, joka taas synnyttää tervettä vegetatiivista kasvua ja luo pohjan voimakkaalle kukinnalle, sekä hedelmien tuottamiselle. Pro Organic on ihanteellinen kaikentyyppisille kasveille ja sitä voi käyttää yhdessä muiden Organic-sarjan tuotteiden kanssa. Soveltuu käytettäväksi kaikissa puutarhan maatyypeissä, ruukkuseoksissa ja muissa kasvualustoissa, kuten kookoskuidussa. Soveltuu käytettäväksi myös vesiviljelyssä!

  • NPK: 2-3-4
  • Annostus: 2,5-20 ml/10l
  • Ravistettava hyvin ennen käyttöä
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi