info
Valmistaja
TERRA AQUATICA (GHE)

16,50 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
NOUTO
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Pro Organic Grow on 1-osainen, kaikille viljelytekniikoille soveltuva luonnonmukainen kasviravinne kasvuun ja vihermassan kasvattamiseen.

Lisätietoja

Terra Aquatica Pro Organic Grow 1L

Pro Organic Grow on täysin luonnonmukainen, orgaaninen kasviravinne, jonka koostumus on laadittu maksimoimaan vegetatiivista kasvua, voimakasta juuriston stimulointia ja lehtien kehitystä. Sopivan ravinnon avulla luodaan vahva juuristo, sekä runko ja rehevä kasvu myöhemmin tapahtuvalle kukinnalle, sekä hedelmien ja siementen tuottamiselle.

Pro Organic-sarja on suunniteltu täyttämään kaikkien kasvien tarpeet, kaikissa kasvuvaiheissa. Tuotteen koostumus on rakennettu ekologisille periaatteille, jotka suojelevat ympäristöä ja tarjoavat kasveille tasapainoista ravintoa.

Pro Organic-sarja parantaa aktiivisesti juuristoa ympäröivää maakerrosta mikrobeineen. Tämä prosessi muodostaa ravintoa, joka taas synnyttää tervettä vegetatiivista kasvua ja luo pohjan voimakkaalle kukinnalle, sekä hedelmien tuottamiselle. Pro Organic-sarja on ihanteellinen kaikentyyppisille kasveille ja sitä voi käyttää yhdessä muiden Organic-sarjan tuotteiden kanssa. Soveltuu käytettäväksi kaikissa puutarhan maatyypeissä, ruukkuseoksissa ja muissa kasvualustoissa, kuten kookoskuidussa. Soveltuu myös vesiviljelyyn!

  • NPK: 3-1-5
  • Annostus: 2,5-10 ml/10l
  • Ravistettava hyvin ennen käyttöä
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi