info
Valmistaja
PLANT!T

39,00 €

Helsinki
LOPPU
Pori
LOPPU
Tampere
LOPPU
Turku
LOPPU
Tuote on tilapäisesti loppunut
Tilapäisesti loppu

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Ajastin painovoimaiseen tai vesijohtokierteiseen kastelujärjestelmään.
Lisätietoja

Ajastin vedenkierrolle

Painovoimaisen tai vesijohtokierteisen kastelujärjestelmän ajastuslaite.

PLANT!T® Vedenkierron ajastin voidaan liittää suoraan vesijohtoverkkoon tai valuttamaan vettä painovoiman avulla erillisestä tankista tai vesisäiliöstä.
Ajastimella voit säätää vedenkierron jaksojen ja taukojen kestot.

Laitteen ohjelmoimiseksi tehdään kaksi helppoa vaihetta - määritä RUN TIME asetuksesta kastelujakson kesto ja FREQUENCY asetuksesta aika kastelujaksojen välillä.

Tämä ajastin on ihanteellinen apuväline kasteluun. Toimii monenlaisissa käyttökohteissa vedenkierron jaksottamiseen: siirtolapuutarhassa, nurmikentillä, pihoissa ja puutarhoissa, pensaiden, puiden ja ruukkujen kasteluun, lomakasteluun ym.

Ajastin on vesitiivis ja toimii pattereilla. Laitteessa on automaattinen turvaventtiili joka sulkeutuu kun patterien teho on heikentynyt. Ajastimen voi asettaa lepotilaan esimerkiksi silloin kun haluaa huoltaa kasveja. Sisältää tarvittavat liitososat ja sisäisen vedensuodattimen. Toimii painealueella 0-150 PSI (0-10 BAR).

Kastelujaksojen välit on säädettävissä 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24, 48, 72 tunnin tai viikon välein. Kastelujaksojen pituudet on säädettävissä 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30, 60, 90 tai 120 minuutin mittaisiksi.

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi